Έναρξη εγγραφών: Πορεία Τιμής – Ποδηλατοδρομίας “ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ 2019”

Άνοιξαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον 9ο ετήσιο δρόμο – Πορεία Τιμής και την 3η Ποδηλατοδρομία, στη μνήμη του Λεωνίδα και των Συμπολεμιστών του, την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ», στην ευρύτερη περιοχή των Θερμοπυλών, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Όσον αφορά την Πορεία Τιμής, η συγκέντρωση των συμμετεχόντων, θα γίνει στο άγαλμα του Λεωνίδα, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φτάσουν με δικό τους μεταφορικό μέσο, όπου εκεί θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους. Η αποχώρηση θα γίνει από το ίδιο σημείο, με τον ίδιο τρόπο. Ώρα εκκίνησης θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση. Η διαδρομή είναι 25 χιλιόμετρα και πρέπει να έχει προσπελαστεί υποχρεωτικά εντός 6 ωρών. Ανά 5 χιλιόμετρα και στον τερματισμό, θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού. Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός.

Όσον αφορά την Ποδηλατοδρομία, είναι απόστασης 30 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιηθεί σε   αστικό   οδικό   δίκτυο   (ασφαλτόδρομο).  Δύνανται να λάβουν μέρος έφηβοι και ενήλικες αθλητές (άνδρες και   γυναίκες   άνω   των   15   ετών),   οι   οποίοι   θα   δηλώσουν   έγκαιρα   τησυμμετοχή   τους.  Οι   συμμετέχοντες – αθλητές, θα πρέπει να διαθέτουν «ικανότητα για συμμετοχή στον αγώνα,τη   χρήση   προστατευτικού   κράνους   και   αθλητικού   πνεύματος».   Κάθε αθλητής   θα   λαμβάνει  αριθμό   συμμετοχής  από   την  επιτροπή   των αγώνων, τον οποίο θα φέρει στο στήθος. Με βάση τον αριθμό συμμετοχής θα λάβει θέση στην αφετηρία, επί της οδού Δροσοπούλου – Λαμία. Το πρόσταγμα της εκκίνησης  θα  δοθεί   στις   10:30   και για το λόγο  αυτό   οι   αθλητές   θα πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις τους μέχρι τις 10:15. Η ώρα εκκίνησης θα καταγράφεται για να βγει ο χρόνος διαδρομής του κάθε αθλητή.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων και αρτιότερη διοργάνωση, καθορίζεται μέγιστος αριθμός για την Πορεία Τιμής οι 300 συμμετοχές, ενώ για την Ποδηλατοδρομία, δεν υπάρχει όριο συμμετοχών.

Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντική εργασία σε οργανωτικό επίπεδο, μπορούν επίσης να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της σχετικής φόρμας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, δρομείς και εθελοντές, θα απονεμηθούν αντίστοιχα αναμνηστικά.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο www.leonidatropaio.gr

Social