Ποδηλατοδρομία Λεωνίδα Τρόπαιο

1. O Σύλλογος «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ»
ανακοινώνει την διεξαγωγή
της 2ης ετήσιας ποδηλατοδρομίας απόστασης 30 χλμ με την ονομασία «Λεωνίδα Τρόπαιο», με αφετηρία την πόλη της Λαμίας και τερματισμό το Μνημείο των Θερμοπυλών, την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018.

2. Η εκδήλωση διεξάγεται στο ευρύτερο πλαίσιο των ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΙΩΝ του Δήμου Λαμιέων, με σκοπό την απότιση φόρου τιμής στον Σπαρτιάτη Βασιλιά Λεωνίδα και στους συμπολεμιστές του της μάχης των Θερμοπυλών του θέρους του 480 π.Χ.

3. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ανοικτή σε άνδρες και γυναίκες άνω των 15 ετών οι οποίοι διαθέτουν «ικανότητα για συμμετοχή στον αγώνα, να φέρουν προστατευτικό κράνος και να διέπονται από αθλητικό πνεύμα».

6. Διαδρομή: Η διαδρομή του αγώνα, επί ασφαλτόστρωτου επαρχιακού δρόμου, καλύπτει την απόσταση των 30 χλμ, με αφετηρία την πλατεία ΠΑΡΚΟΥ, επί της οδού Δροσοπούλου, και μέσω Γοργοποτάμου, Μοσχοχωρίου, Ηράκλειας, Άνω Δαμάστας καταλήγει στο Μνημείο των Θερμοπυλών.

5. Εκκίνηση: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 στην πλατεία ΠΑΡΚΟΥ, επί της οδού Δροσοπούλου την 10:30. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ευρίσκονται στην αφετηρία εγκαίρως για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής τους από τη Γραμματεία του αγώνα.

8. Τερματισμός: Ο τερματισμός της ποδηλατοδρομίας θα γίνει στο Μνημείο των Θερμοπυλών.

9. Βραβεύσεις: Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί τεχνικό Τ -shirt και αναμνηστικό μετάλλιο.

10. Υδροληψία: Στον τερματισμό θα διανεμηθούν νερά, μπανάνες και μπάρες δημητριακών στους τερματίζοντες.

11. Δηλώσεις Συμμετοχής: Το κόστος της συμμετοχής στον αγώνα είναι 10 € για όλους τους συμμετέχοντες και δωρεάν για τα μέλη του Συλλόγου. Οι δηλώσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου (24.00) με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα του συλλόγου(www.leonidatropaio.gr). Οι δηλώσεις θα θεωρηθούν έγκυρες αφού καταβληθεί το κόστος συμμετοχής στον λογαριασμό της τραπέζης ΠΕΙΡΑΙΩΣ με αριθμό ΙΒΑΝ GR58 0172 0440 0050 4408 3294 715 και δικαιούχο το ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ (παρακαλούμε ως αιτιολογία να χρησιμοποιηθεί το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος/συμμετέχουσας).
Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως μέλη, μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας. Η ετήσια συνδρομή των 10 € μπορεί να πληρωθεί την ημέρα της εκδήλωσης στον ταμία του συλλόγου.
Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντική εργασία σε οργανωτικό επίπεδο μπορούν επίσης να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της σχετικής φόρμας στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

12. Βεβαίωση Ικανότητας: Η διοργάνωση δεν θα ζητήσει πιστοποιητικά καλής υγείας των συμμετεχόντων, αλλά θεώρει αυτονόητο ότι όλοι θα έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο ιατρικό έλεγχο της υγείας τους με δική τους ευθύνη και θα έχουν κριθεί κατάλληλοι για να συμμετάσχουν σε ποδηλατοδρομία 30 χλμ.

13. Παραλαβή Αριθμών: Η διάθεση των πακέτων με τους αριθμούς συμμετοχής και το τεχνικό T-shirt θα γίνει το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου σε κατάλληλο σημείο στην πόλη της Λαμίας, το οποίο θα γίνει γνωστό με νεώτερη ανακοίνωση του Συλλόγου.

Social