Έναρξη εγγραφών για ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ 2022»

16 Αυγούστου, 2022

O Σύλλογος «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ», ο Δήμος Λαμιέων και το ΑΣΑΕΔ, συνδιοργανώνουν την Πορεία Τιμής «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ 2022», την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, στην ευρύτερη περιοχή των Θερμοπυλών.

Στόχος της διοργάνωσης παραμένει πάντα η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες, που τιμούν με την παρουσία τους την Μάχη των Θερμοπυλών και των ιδανικών που αυτή πρεσβεύει.

Και φέτος οι συνθήκες διεξαγωγής, θα είναι προσαρμοσμένες στην υπάρχουσα κατάσταση και θα διέπεται από το απαραίτητο υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο θα εξασφαλίζει στο μέγιστο δυνατό βαθμό, την ασφάλεια των συμμετεχόντων και των συντελεστών.

Οι εγγραφές ανοίγουν την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 . Μπορείτε να μεταβείτε στη φόρμα εγγραφής εδώ:

https://bit.ly/leonidatropaio

Το κόστος συμμετοχής είναι 10€, το οποίο πρέπει να κατατεθεί στον λογαριασμό του Συλλόγου, μέχρι την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022. Η εξόφληση του κόστους συμμετοχής είναι δυνατή ΜΟΝΟ με την κατάθεση στον λογαριασμό.

Τράπεζα Πειραιώς GR5801720440005044083294715 Σύλλογος “ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ”

Πρωτόκολλο τέλεσης της ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΙΜΗΣ «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ 2022», λόγω Covid-19

Ο Σύλλογος ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ, λόγω της υγειονομικής κρίσης και των συνεπειών που αυτή είχε, προσαρμόζει όλα τα στάδια της προετοιμασίας και της τέλεσης των αγώνων, σε ένα πρωτόκολλο που θα εγγυάται στο μέγιστο δυνατό βαθμό, την υγιεινή και ασφάλεια όλων των συντελεστών.

Θα πραγματοποιηθούν τμηματικές εκκινήσεις, για την αποφυγή συνωστισμού.

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει συγχρωτισμός στον χώρο που τελούνται οι αγώνες, εστιάζουμε σε όλα τα υπόλοιπα στάδια, προετοιμασίας και διεκπεραίωσης της διοργάνωσης, όπου απαιτείται η κατ΄ ελάχιστον δια ζώσης επαφή, των συντελεστών της Πορείας Τιμής με τους συμμετέχοντες.

Αναφέρονται παρακάτω, όλα τα στάδια κατά τα οποία, απαιτείται η λήψη ειδικών μέτρων προστασίας, τόσο για τους συμμετέχοντες, όσο και για τα μέλη της διοργάνωσης – τους εθελοντές.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α. Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων εκτός σταδίου με την επωνυμία  «ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ – ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ 2022», απόστασης 25χλμ, ορίζεται αυτός των 300 συμμετεχόντων.

β. Οι δρομείς θα προσέρχονται στην γραμματεία του αγώνα, από τις 07.00, προκειμένου να παραλάβουν το bib number και τον αριθμό συμμετοχής τους.

γ. Οι προπονητές-συνοδοί των δρομέων που θα παρευρίσκονται στον ευρύτερο χώρο διεξαγωγής του αγώνα θα πρέπει να φροντίζουν για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων που ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και πάντα τηρώντας την αρχή της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ. Οι μετακινήσεις συμμετεχόντων / εθελοντών για τους σκοπούς της διοργάνωσης τόσο πριν, όσο και μετά τον αγώνα θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Ο Σύλλογος δεν θα οργανώσει ομαδική μετακίνηση με λεωφορείο από την Αθήνα.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (Γραμματεία αγώνα -Παραλαβής Αριθμών).

Διαδικασία εγγραφών: Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και η λήξη τους ορίζεται στη μία (1) εβδομάδα πριν τους αγώνες, για την ομαλή και έγκαιρη παράδοση των πακέτων συμμετοχής. Εγγραφές την ημέρα των αγώνων ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

Το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργεί σε ανοικτό χώρο, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργεί με κατανομή των δρομέων σε σταθμούς εξυπηρέτησης– παραλαβής αριθμών, (κάθε σταθμός θα εξυπηρετεί μέχρι 20 άτομα).

Οι σταθμοί εξυπηρέτησης (οι ζωτικοί χώροι λειτουργίας του προσωπικού εξυπηρέτησης) θα έχουν μεταξύ τους απόσταση τουλάχιστον 2μ δεξιά και αριστερά και τουλάχιστον 6μ όταν είναι τοποθετημένοι απέναντι.

Οι γραμμές αναμονής των συμμετεχόντων ακολουθούν αυστηρά τον κανόνα του 2 μέτρων απόστασης (προς όλες τις κατευθύνσεις) μεταξύ των δρομέων της κάθε γραμμής αναμονής και μεταξύ των δρομέων των διαφορετικών γραμμών αναμονής.

ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ – ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Κατά τη διάρκεια του αγώνα συστήνεται στους συμμετέχοντες να κρατάνε όσο δυνατό μεγαλύτερες αποστάσεις και να προσαρμόζονται με τα παρακάτω:

Το τρέξιμο των συμμετεχόντων δίπλα-δίπλα είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται απόσταση ασφαλείας 2μ μεταξύ τους.

Το τρέξιμο σε κλιμακωτό σχηματισμό (ο ένας μπροστά και ο άλλος πίσω δεξιά ή αριστερά) είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται νοητή πλαϊνή απόσταση 2μ μεταξύ τους.

Το τρέξιμο σε ομάδες με αποστάσεις μεταξύ των μικρότερες από αυτές που αναφέρονται παραπάνω, θα πρέπει να αποφεύγεται.

Τρόπος λειτουργίας των σταθμών υποστήριξης.

Τα παρεχόμενα τρόφιμα και νερά στους σταθμούς τροφοδοσίας όλων των αγώνων, θα είναι τυποποιημένα και θα λαμβάνονται από τους ίδιους τους αθλητές, χωρίς τη μεσολάβηση εθελοντών. Για οποιοδήποτε τρόφιμο, μη συσκευασμένο, το σερβίρισμα θα γίνεται από τον εθελοντή του σταθμού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα (γάντια και μάσκα). Οι εθελοντές θα βρίσκονται εκεί, για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας και για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των συμμετεχόντων.

Υγειονομικά μέτρα

Δικαίωμα συμμετοχής στην Πορεία Τιμής, έχουν όσες και όσοι αποδεχτεί τους όρους της διοργάνωσης, όπως αυτοί προβλέπονται από την προκήρυξη αλλά και τους ειδικούς όρους, για την αποφυγή μετάδοσης του ιού.

ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μετά τον τερματισμό, οι δρομείς παραλαμβάνουν από τους ειδικούς σταθμούς τροφοδοσίας και μεταλλίων πλαστική μικρή τσάντα, η οποία θα περιλαμβάνει τα είδη που ο διοργανωτής παρέχει (κατά περίπτωση: εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικό και/ή ισοτονικό ποτό, μπανάνα, μετάλλιο τερματισμού). Η παραλαβή είναι ανέπαφη. Η τσάντα τοποθετείται από το προσωπικό / εθελοντές του αγώνα σε τραπέζια, από όπου ο δρομέας τα παραλαμβάνει ο ίδιος, χωρίς φυσική επαφή. Συνιστάται στους δρομείς να αποφεύγονται οι κοινωνικές επαφές (εναγκαλισμοί κ.α.) συζητήσεις με συναθλητές τους και γενικότερα με άτομα που βρίσκονται εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

 

Τελετές Απονομών θα πραγματοποιηθούν, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΓΩΝΑ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το σύνολο του προσωπικού και των εθελοντών που θα απασχοληθούν την ημέρα του αγώνα θα είναι πλήρως καταρτισμένο και εκπαιδευμένο αναφορικά με τις διαδικασίες και τους κανονισμούς της διοργάνωσης καθώς και με το περιεχόμενο του παρόντος Πρωτοκόλλου.

 

Κάδοι απορριμμάτων θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους χώρους.

Η Πορεία Τιμής «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ 2022», διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων και του ΑΣΑΕΔ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε συμμετέχοντες, εθελοντές αλλά και τοπική κοινωνία. Δέσμευσή μας, είναι να κάνουμε το ίδιο και φέτος, προσαρμόζοντας τις ανάγκες της διοργάνωσης, στην ανάγκη διαφύλαξης της δημόσιας υγείας.

 

Ο Σύλλογος ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ

Πληροφορίες:

Info@leonidatropaio.gr

κ. Τριαντάφυλλος Πετρινός 6932761831

κ. Νικόλαος Μπιθιζής-Πέτσης 6940260737

Ανακοίνωση διεξαγωγής Πορείας Τιμής “ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ 2022”

O Σύλλογος «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ» και Δήμος Λαμιέων συνδιοργανώνουν την Πορεία Τιμής «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ 2022», την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, στην ευρύτερη περιοχή των Θερμοπυλών.

Στόχος της διοργάνωσης παραμένει πάντα η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες, που τιμούν με την παρουσία τους την Μάχη των Θερμοπυλών και των ιδανικών που αυτή πρεσβεύει.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10€, το οποίο πρέπει να κατατεθεί στον λογαριασμό του Συλλόγου. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικώς.

Σας περιμένουμε όλες και όλους στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών, με σκοπό να τιμήσουμε τον βασιλιά Λεωνίδα και τους 300.

 

Ο Σύλλογος ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ

Πληροφορίες:

Info@leonidatropaio.gr

κ. Νικ. Πέτσης 6940260737

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ – 2022

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση (ΓΣ) του Συλλόγου. Κατά την ΓΣ, έγινε η ανασκόπηση των δραστηριοτήτων των ετών 2020 και 2021, η κοπή της βασιλόπιτας και στο τέλος πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου, από τις οποίες προέκυψε το νέο ΔΣ και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.

Ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στην προβλεπόμενη από το καταστατικό, ετήσια τακτική γενική συνέλευση, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 10:00, στην αίθουσα ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), οδός Ρηγίλλης 1, Αθήνα.

Τα θέματα της ημερησίας διατάξεως θα είναι τα παρακάτω:

• Απολογισμός των πεπραγμένων του ΔΣ των ετών 2020 και-2021.
• Οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός για το έτος 2022 από τον ταμία του συλλόγου.
• Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του ΔΣ από κάθε ευθύνη.
• Οργάνωση της ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΙΜΗΣ «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ 2022».
• Αρχαιρεσίες και εκλογές νέου ΔΣ – Εξελεγκτικής Επιτροπής
• Κοπή της βασιλόπιτας του έτους 2022

Κατά την Γενική Συνέλευση, θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι είναι εμβολιασμένοι ή διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης. Οι συμμετέχοντες πριν τη είσοδό τους στην ΛΑΕΔ, θα πρέπει να επιδείξουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Αν αλλάξουν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση ατόμων, τότε η Γενική Συνέλευση καθώς και η ψηφοφορία, θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τριαντάφυλλος Πετρινός
info@leonidatropaio.gr
6932761831

Πορείας Τιμής “ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ 2021” – Ενημέρωση σχετικά με τα πρωτόκολλα υγιεινής COVID 19

Αγαπητοί φίλοι,

Να υπενθυμίσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν εκείνοι που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID19 ή έχοντες πιστοποιητικό νόσησης έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από την Γραμματεία του αγώνα, καθώς και με αρνητικό μοριακό test εντός 48 ωρών ή rapidtest που θα έχει διενεργηθεί έως και 48 ώρες πριν από την διεξαγωγή του αγώνα.
Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τους κανόνες.

Πορείας Τιμής “ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ 2021” – Ενημέρωση σχετικά με τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα

Αγαπητοί φίλοι, όπως φαίνεται ο καιρός θα είναι άστατος αυτήν την Κυριακή 10/10, αλλά εμείς θα είμαστε εκεί… να τιμήσουμε αυτούς που θυσιάστηκαν για κάτι ανώτερο…

Ραντεβού λοιπόν στις Θερμοπύλες την Κυριακή 10/10 και ώρα 07:30

Social